promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
UFO-t láttak a kecskeméti Tescoban, a férfi saját szavaival számolt be a horrorisztikus eseményről mely megváltoztatta az életét
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kis hazánkban meglepően gyakoriak a harmadik típusú találkozások, most a kecskeméti Tescoban portyáztak az idegenek.

Magyarország egyik legagyobb, idegen eredetű lényeivel foglalkozó Facecbook csoportban számolt be egy férfi a vérfaygasztó tapasztalatáról, amikor is valami em evilági dologgal került szembe a kecskeméti Tescoban, méghozzá kétszer.

A férfi és családja egy egészen egyszerű bevásárlásra indultak el és ahogyan az lenni szokott körbementek a boltsorok között. Az ottani Tescoban a H&M magának a tesonak a része, ott nézelődött a férfi különválva feleségétől és a gyermekétől, amikor valami furcsa, hidegrázós dologra lett figyelmes. Körülnézett és semmi gyanús, vagy szokatlan dolgot nem látott, egészen addig, amíg a szeme meg nem akadt az egyik vásárlón. Hosszasan nézte és valahogy a hideg futkosott a hátán, ahogyan fogalmazott: semmi sem állt össze a fiú kinézetében, annak ellenére, hogy semmi szokatlan dolgot nem viselt.

Az idegen mintha megérezte volna, hogy figyelik és kínosan kerülte a szemkontaktust. Amennyit a férfi ki tudott venni, hogy nagyon kék szeme volt, a bőre világos, a haja majdnem fehéres árnyalatú és körülbelül 170 centi magas volt (ezek a részletek később fontosak lesznek).

A különös idegen kifizette amit vásárolt majd kiment a boltból, a férfi pedig időközben megtalálta a családját, akik ebből az egészből semmit sem érzékeltek (ez is lényeges lesz) és átmentek a Tesco élelmiszerosztályára, hogy elintézzék a bevásárlást, amiért ténylegesen mentek. Szépen sorban haladtak, amikor a férfi egy kicsit megint elszakadt a családjától és ahogy a sorok között sétált elrévedve, a látóterében megpillantott egy szembejövőt. Refelxszerűen ráelemte a tekintetét és ekkor földbegyökerezett a lába, de elmondása alapján a vele szemben jövőnek is.

Ott állt vele szemben a H&M-ben már látott figura, csak most összenéztek és szinte kicsúszott a lába alól a talaj.

Egyrészt mivel a valami rossz érzés pánikká erősödött, másrészt a férfi teljesen máshogy nézett ki mint az, akit a ruhaboltban látott: két méter körüli volt a magassága. Az összenézés után a különös idegen hátrálni kezdett, majd elrohant. A férfi ahogy felocsúdott utána szaladt, egy kanyarig még tudta követni, majd a következő sorban eltűnt.

Teljes zavar és káosz volt a mesélő fejében, akihez éppen ekkor ért oda ismét a családja. Kétségbeesve kérdezte őket, hogy láttak-e valamit, ám a válasz ugyanaz volt, mint a H&M esetében: semmi sem tűnt fel nekik.

A férfi a Facebook csoportban segítséget kért, hogy pontosan mivel találkozhatott és a kommentelők egységesen egyetértettek abban, hogy valami nem evilágival futott össze a bevásárlóközpont polcai között.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás